Burenruzie leidt tot twee aanhoudingen

woensdag 3 april 2013

Mijdrecht - Twee buurmannen kregen het op dinsdagmiddag 2 april met elkaar aan de stok. Agenten hielden de twee voor verschillende feiten aan.

Rond 17.05 uur kreeg de politie de melding van een bewoner vaneen straat in de wijk Hofland-Zuid dat een buurman hem bij een burenruzie dekeel had dichtgeknepen. Agenten gingen ter plaatse en spraken met de 39-jarigemelder. Hij verklaarde zijn tuin met water en een bezem te hebben schoongemaakt.Zijn buurman was daar kennelijk kwaad over geworden doordat er vuil in debrandgang terecht was gekomen. Naar zeggen van de melder had de buurman hemdaarop aangevallen en zijn keel dichtgeknepen. Hij wilde daar aangifte van doen.

Twee aanhoudingen

De agenten hielden de 51-jarige buurman aan en brachten hem overnaar het politiebureau. De 39-jarige man kwam naar het politiebureau om aangiftete doen. Dat deed hij, maar tevens bleek dat hij nog 25 dagen gevangenisstrafuit moest zitten. Daarop hielden de agenten hem aan en zetten hem vast. Tegen de51-jarige verdachte wordt proces-verbaal opgemaakt.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Mijdrecht | 112 alarmeringen Mijdrecht | Goedkoop Tanken in Mijdrecht | Supermarkten in Mijdrecht | Weerbericht Mijdrecht