Mijdrecht | straatinfo

mishandeling-vechtpartij politie meldingen

Aanhoudingen na poging autodiefstal en mishandeling

mishandeling / vechtpartij

Mijdrecht - In de nacht van vrijdag 31 juli op zaterdag 1 augustus heeft de politie drie mannen aangehouden op verdenking van autoinbraak en mishandeling. Een vierde man ligt in het ziekenhuis.

Een getuige zag rond 00.10 uur dat twee mannen probeerden in te breken in eenauto aan de Markestraat. De getuige belde direct de politie en de verdachtengingen er lopend vandoor in de richting van de Heemraadsingel.

Op het moment dat de politie ter plaatse komt aan de Markestraat, zien zijtwee Mijdrechtenaren in een auto stappen dieop hooge snelheid achterdeautokrakers aangaan.Agenten zetten ook de achtervolging in,maar de mannenin de auto zijn eerder bij de verdachten, die op dat moment over deHoofdwegrennen.Een van de mannen uitMijdrechtslaat een van de verdachten met eenvoorwerp. De twee Mijdrechtenaren worden direct aangehouden.Ook een vandeverdachten van de autoinbraak (19 jaar uit Woerden) wordtaangehouden. Hetslachtoffer van de klap (een 22-jarige man uit Utrecht) is voor behandelingovergebracht naar het ziekenhuis. De verdachten zijn ingesloten voor verhoor.

Soortgelijke berichten

Getuigen gezocht; man aangehouden na poging autodiefstal
Barneveld

Vijf aanhoudingen poging overval
Blokker

Twee aanhoudingen babbeltruc
Purmerend

Aanhoudingen na poging diefstal
Utrecht

Twee aanhoudingen na schietincident
Nijmegen

Aanhoudingen na poging diefstal koper
Alphen Aan Den Rijn

Drie aanhoudingen voor poging overval
Zwaag

Twee aanhoudingen op heterdaad voor diefstal scooter
Arnhem

Twee aanhoudingen bij poging overval
Cuijk

Drie aanhoudingen na poging woningoverval
Tilburg

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio