Mijdrecht | straatinfo

overige politie meldingen

Twee verdachten aangehouden in verdwijningszaak

overige

De politie heeft dinsdagmorgen twee personen aangehouden die verdacht worden betrokken te zijn bij de verdwijning en de dood van de 26-jarige Selma Ameziane uit Mijdrecht.
De politie startte in 2005, naar aanleiding van een aangifte van verontruste familieleden, een onderzoek naar de verdwijning van de toen 26-jarige Selma Ameziane uit Mijdrecht. Uit onderzoek bleek dat de vrouw in de nacht van 29 op 30 oktober 2004 verdwenen was uit haar woning aan de A.P. van Dishoeckstraat in Mijdrecht. Na die nacht werd niets meer van Selma vernomen. Dinsdagmorgen 2 juni heeft de politie een 32-jarige man uit IJsselstein en een 24-jarige vrouw uit Lelystad aangehouden. Het tweetal wordt er van verdacht betrokken te zijn bij de verdwijning en dood van de 26-jarige vrouw. In het tv-programma Opsporing Verzocht wordt dinsdagavond 2 juni (Nederland 1 om 21.50 uur) uitgebreid aandacht aan de zaak besteed.

Soortgelijke berichten

5 mannen aangehouden na inbraak
Oostzaan

Poging woninginbraak; Politie houdt twee verdachten aan
Huizen

Twee verdachten aangehouden voor inbraak
Utrecht

Inbrekers op heterdaad aangehouden
Hoogeveen

Verdachten van diefstal fietsen aangehouden
Gouda

Aanhouding na diefstal uit woning
Meppel

Steekincident Dordrecht, twee verdachten aangehouden
Dordrecht

Koperdieven opgepakt
Avenhorn

Verdachten van openlijke geweldpleging aangehouden
Nijmegen

Twee aanhoudingen na bedrijfsinbraak
Zaandam

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio