Man op straat overvallen

woensdag 7 oktober 2009

Een man werd op zondagavond 4 oktober op de Maarschalkstraat overvallen. De nog onbekende verdachten gingen er zonder buit vandoor. De politie roept getuigen op zich te melden.
Een man uit Mijdrecht sluit die avond rond 22.00 uur zijn restaurant en gaat naar huis. Rond 22.15 uur parkeert hij zijn auto voor zijn woning aan de Maarschalkstraat. Hij stapt uit en ziet, dat uit de richting van de Prinses Marijkelaan drie jongens op hem af komen rennen. Zij bedreigen hem met een vuurwapen en een slagwapen en eisen geld. De Mijdrechter heeft echter in de gaten dat het vuurwapen niet echt is en zet de tegenaanval in. Daar schrikt het drietal kennelijk zo van, dat zij er te voet vandoor gaan. Ze rennen alledrie een andere kant op. De Mijdrechter rent achter n van hen aan. De jongen rent op de Johan van Renessestraateen de portiek van een flat in. Dan geeft de Mijdrechter de achtervolging op en belt 1-1-2. Direct gaan meerdere politie-eenheden ter plaatse. Ze zoeken met een hond in de omgeving. De agenten treffen de verdachten echter niet meer aan. Signalementen De verdachten zijn: drie jongens in ieder geval n met een lichtgetinte huidskleur alledrie in de leeftijd van 14 tot 15 jaar twee zijn rond 1,70 meter lang en n ongeveer 1,60 meter twee hadden een capuchon over hun hoofd en de derde een bivakmuts. Oproep getuigen De politie van district Rijn & Venen vraagt getuigen van de overval en andere mensen die op de Maarschalkstraat of in de omgeving iets verdachts hebben gezien of menen te weten wie de verdachten zijn, contact op te nemen via telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Mijdrecht | 112 alarmeringen Mijdrecht | Goedkoop Tanken in Mijdrecht | Supermarkten in Mijdrecht | Weerbericht Mijdrecht