Geld aangetroffen in buddyseat motorscooter

dinsdag 30 mei 2017

Mijdrecht - Maandagavond 29 mei hielden agenten een verdachte aan die zonder rijbewijs op een 3-wielige motorscooter reed. Twee andere verdachten werden aangehouden voor belemmering. Twee van de verdachten wisten uiteindelijk toch nog te ontkomen.

Maandagavond waren er meerdere meldingen binnen gekomen van mensen die overlast ondervonden van een motorscooter die hard door de wijk reed. Agenten zagen de betreffende 3-wielige motorscooter rijden en gaven de bestuurder een stopteken. Die negeerde hij waarna een achtervolging ontstond. Die eindigde bij de hockeyvelden waarna de bestuurder kon worden aangehouden.Hij werd geboeid in een politieauto geplaatst waar ook een agent in plaats nam. Vervolgens kwamen er twee mannen die iets uit de motorscooter wilden pakken. De agent die nog buiten stond, sommeerden de twee weg te gaan. Hier luisterden ze niet naar waarna ze werden aangehouden voor belemmering. Omdat de twee ervandoor gingen, kwam de andere agent uit de politieauto om zijn collega te assisteren. Eén van hen wist te ontkomen, de ander, 21 jaar uit Mijdrecht, kon onder controle worden gebracht.De verdachte die in de politieauto zat, wist de auto uit te komen en te vluchten, nog met boeien om. De reden waarom er zoveel aandacht was voor de motorscooter, werd duidelijk toen deze doorzocht werd. In de buddyseat werd een groot geldbedrag aangetroffen.  De verdachte zit vast, een onderzoek naar de twee andere verdachten is ingesteld.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Mijdrecht | 112 alarmeringen Mijdrecht | Goedkoop Tanken in Mijdrecht | Supermarkten in Mijdrecht | Weerbericht Mijdrecht